search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:52
MENU CLOSE

Κρατερός Κατσούλης: Η αποχώρηση από τη …φωλιά και η σχέση με το Star (Video)

09.05.2021 14:32
karteros_katsoulis_new

Για την αποχώρησή του από τη Φωλιά των Κου Κου μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open.

«Είναι κάτι το οποίο έγινε με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, με πολλή συγκίνηση, με πολύ μεγάλη συνεννόηση με το αγαπημένο μου κανάλι και τους ανθρώπους του καναλιού. Και έγινε για το λόγο που είπα γιατί αυτό το κομμάτι ξεκίνησε να είναι ένα επιπλέον, ένα εμβόλιμο κομμάτι στη μέχρι τώρα πορεία μου», εξήγησε ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο Κρατερός Κατσούλης πρόσθεσε επίσης: «Κάποια στιγμή έγινε κυρίως και κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι δεν μπορεί να γίνει το άλλο κομμάτι της δουλειάς μου επιπλέον και έμεινε μόνο αυτό. Νομίζω ότι έφτασε απλώς η στιγμή να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος. Έτσι κι αλλιώς με το Star έχουμε τόσο καλή και τρυφερή σχέση που συζητάμε πιθανότατα και πράγματα για του χρόνου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:42