search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:50
MENU CLOSE

«Άδειασμα» Κακλαμάνη σε Πατέλη: Δεν μπορεί μετά την πατάτα να λένε «συγγνώμη δεν είμαι πολιτικός» (video)

10.05.2021 12:45
kaklamanis

Σαφείς αιχμές κατά του Αλέξη Πατέλη άφησε ο Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή τη δήλωση για τα διδακτορικά που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και οδήγησε στην αναδίπλωση και τη δημόσια συγγνώμη του συνεργάτη του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο MEGA «άδειασε» τον Αλέξη Πατέλη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν εκφράζει τη Νέα Δημοκρατία με όσα είπε και ότι πρέπει να είναι προσεκτικός ο κάθε τεχνοκράτης στα όσα λέει γιατί «ο λογαριασμός πάει στον πρωθυπουργό».

«Εκτιμώ ότι ο κ. Πατέλης κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη. Έχω όμως να απαντήσω στον κάθε κ. Πατέλη, ότι η δική μου διδακτορική διατριβή μου πήρε 3,5 χρόνια. Αλλά δεν καθόμουν να κάνω τη διατριβή σπίτι μου, δούλευα και στο νοσοκομείο. Όλοι οι τεχνοκράτες, που ένας πρωθυπουργός τους τιμά με την εμπιστοσύνη τους, δεν μπορεί όταν κάνουν την πατάτα να λένε συγγνώμη και ότι δεν είναι πολιτικοί. Γιατί ο λογαριασμός πάει στον πρωθυπουργό. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί» είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Δείτε την αναφορά μετά το 12ο λεπτό:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24