search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 17:14
MENU CLOSE

Έκανε πειρατεία σε σχολικό λεωφορείο αλλά οι ερωτήσεις των μικρών του τσάκισαν τα νεύρα και τα παράτησε (Video)

10.05.2021 17:15
sxoliko_leoforeio-new

Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι για γέλια και για κλάματα. Ένας δόκιμος αξιωματικός στις ΗΠΑ αποφάσισε να μπει ένοπλος σε σχολικό λεωφορείο και να κάνει πειρατεία, όμως δεν υπολόγισε τον παράγοντα «παιδιά».


Αφού μπήκε με το όπλο στο σχολικό, τα παιδιά που ήταν μέσα άρχισαν να τον βομβαρδίζουν με δεκάδες ερωτήσεις – άσχετες και σχετικές με το όπλο του- μέχρι που ο πειρατής δεν άντεξε, κατέρρευσε παραδόθηκε και έληξε η πειρατεία.


Την είδηση για τα παιδιά επιβεβαίωσε και ο σερίφης της Κομητείας Ρίτσλαντ, Λέον Λωτ που είπε πως τα 18 παιδιά που ήταν μέσα στο σχολικό άρχισαν αμέσως τις ερωτήσεις προς το δράστη: «Θα μας πληγώσεις; », «είσαι στρατιώτης;» «είσαι οδηγός λεωφορείου;», «θα μας κάνεις κακό», «τι όπλο είναι αυτό που κρατάτε κύριε» κ.α.

Ο δράστης άντεξε για 6 λεπτά στη συνέχεια είπε στη μέση του πουθενά στα παιδιά να κατέβουν πήρε μόνος του το όχημα και οδηγούσε μέχρι που κάποια στιγμή δεν άντεξε και σταμάτησε και παραδόθηκε.
Οι αρχές ταυτοποίησαν τον 23χρονο στρατιωτικό ασκούμενο στο Φορτ Τζάκσον, Γιοβάν Κολλάδο ovan Collazo, από το Νιου Τζέρσεϊ και κατηγορείται για 19 αδικήματα, μεταξύ άλλων για πειρατεία, κλοπή αυτοκινήτου και ένοπλη ληστεία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 17:11