search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:48
MENU CLOSE

Η αναδόμηση Τσίπρα

10.05.2021 09:03

Ανασχηματισμό δεν περιμένουν μόνο οι βουλευτές της «Νεας Δημοκρατίας», αλλά και αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ. Μου λένε λοιπόν, ότι εκεί προς το τέλος του καλοκαιριού, σκέφτεται ο Αλέξης να κάνει μια παπανδρεϊκού τύπου… αναδόμηση των κομματικών επιτελείων. Πολλά «κοκόρια» στο κομμάτι της επικοινωνίας -και δεν θα έλεγα ότι είναι και πολύ πετυχημένα- κάποιες εμφανείς αδυναμίες, όσο κι αν κρύβονται όμορφα, στο κομμάτι της οικονομίας και ψιλό μέτρια η εκπροσώπηση στην Βουλή. Είναι αλήθεια ότι ο Τσίπρας δεν αποφασίζει εύκολα αλλαγές, αλλά αν δεν τις κάνεις την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να σε βρουν οι εκλογές απροετοίμαστο. Βέβαια, δεν ξέρω αν έχει «πάγκο» ή θα αναζητήσει από την πολιτική «αγορά».

Δελφίνος στα σκαριά

Από τα πιο ικανά και ελπιδοφόρα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της νεότερης γενιάς, ήταν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Θυμάστε τότε, οτι είχε προκαλέσει έκπληξη η αποχώρησή του από την ενεργό πολιτική, όπου υπήρξε εκπρόσωπος τυπου στη πρώτη φάση και από τους στενότερους συνεργάτες του Τσίπρα. Δεν ξέρω αν θα επανέλθει, κάποιοι λένε ότι προετοιμάζεται για αυτό σε βάθος χρόνου. Εκείνο που ξέρω, είναι ότι υπάρχουν πολλά τραπέζια εκδοτικά-επιχειρηματικά που τον θέλουν ως αντίπαλο δέος του Αλέξη σε περίπτωση ήττας. Και μάλιστα μαθαίνω ότι γίνονται συζητήσεις περί αυτού στα τραπεζώματά της καραντίνας. Σαν πολύ βιάζονται κάποιοι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:48