search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:28
MENU CLOSE

MasterChef Spoiler: Αυτή είναι η τελική τριάδα – Αλλάζουν οι μέρες προβολής (video)

10.05.2021 09:47
masterchef

Στην τελική ευθεία έχει μπει το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής. Ποιοι θα είναι όμως στην τελική τριάδα του MasterChef;

Το MasterChef έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, κάτι που αποτυπώνεται και στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Το ριάλιτι αλλάζει μέρες προβολής και από αυτή την εβδομάδα θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη στις 21.00, αφήνοντας την Παρασκευή και τα Σάββατα… ελεύθερα.

Η τριάδα και ο μεγάλος τελικός

Ο προγραμματισμός αυτός δεν αναμένεται να αλλάξει πριν τα τέλη Μαϊου, ενώ ο μεγάλος τελικός εκτός απροόπτου θα μεταδοθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα “Καθημερινή” στο τηλεοπτικό ένθετο, η τελική τριάδα απαρτίζεται από την Μαργαρίτα, τη Μαρίνα και τον Διονύση.

Τι θα δούμε σήμερα

Στο σημερινό επεισόδιο οι παίκτες ενημερώνονται στο συμβούλιο για τα αποτελέσματα της ομαδικής δκιμασίας. Η νικήτρια ομάδα είναι ασφαλής και γιορτάζει την επιτυχία της με έξοδο, ενώ οι υπόλοιπες δύο ρίχνονται στη μάχη για την ασυλία, που περιλαμβάνει «τυφλή» γευσιγνωσία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:25