search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:13
MENU CLOSE

Σμαράγδα Καρύδη: Θα ήταν θετική σε sequel του «Παρά Πέντε»; (Video)

10.05.2021 21:46
Σμαράγδα Καρύδη: Το μήνυμα που έγραψε για τον Σπύρο Μπιμπίλα - Media

Στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων αν θα υπάρξει ποτέ ή όχι μια συνέχεια της δημοφιλούς σειράς του MEGA, «Στο Παρά Πέντε».

Πριν μερικές ημέρες είδαμε μάλιστα στην εκπομπή Celebrity Game Night, την παρέα της σειράς «Στο Παρά Πέντε» να ενώνεται ξανά για τα γυρίσματα της συγκεκριμένης εκπομπής.

«Ήταν πολύ ωραίο που το κάναμε. Έτσι, όλοι μαζί τηλεοπτικά είχαμε να βρεθούμε 14 χρόνια», δήλωσε η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής, που επισήμανε ότι εκτός μικρής οθόνης μέσα στα χρόνια συναντιούνται. Η ίδια δήλωσε μάλιστα πως θα ήταν θετική σε ένα ενδεχόμενο σίκουελ της σειράς που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

«Είμαι θετική σε ένα sequel, o Γιώργος δεν είναι. Του Γιώργου του έχει τελειώσει. Τώρα κάνει μια καινούργια σειρά πάρα πολλή ωραία. Έχει ολοκληρώσει μέσα του αυτό που ήταν να κάνει και καλά κάνει που μια επιτυχία του δεν την τραβάει από τα μαλλιά, γιατί κάποια πράγματα όσο ωραία είναι τελειώνουν».

Ανάμεσα σε άλλα, η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε και για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό και τα συναισθήματα που της δημιούργησε: «Το πέρασα λίγο δύσκολα στο σπίτι ευτυχώς. Δεν είχα κάποια παρενέργεια, δεν αρρώστησα από κάτι άλλο πνευμονολογικό. Είχα πολύ υψηλό πυρετό για πολλές ημέρες και ο τρόμος φυσικά που δεν ήξερα πού θα εξελιχθεί. Τώρα έχω πάρα πολλά αντισώματα, πιο πολλά κι από φίλους μου που είναι εμβολιασμένοι». Ένα από τα πράγματα που ανυπομονεί να κάνει είναι να επισκεφθεί την αγαπημένη της Αίγινα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:10