search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:32
MENU CLOSE

House Of Fame: Πρόωρη αυλαία για το μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ (Video)

11.05.2021 11:17
house-of-fame-new

Αυλαία πρόωρα ρίχνει το House of Fame , καθώς -όπως φαίνεται- το μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ δεν είχε την προσδοκώμενη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό.

«Κάτι έπαθαν και οι τηλεθεατές, δεν υπήρξε η αναμενόμενη απήχηση. Το show με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώνεται τέλη Μαϊου και από αυτή την Παρασκευή θα αρχίσουν οι διπλές αποχωρήσεις.

Μάλιστα, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με τα show, οι φιναλίστ δεν θα είναι ούτε τρεις ούτε τέσσερις, θα είναι έξι, που σημαίνει ότι υπήρχε υλικό και θα έπρεπε να τραβήξει αυτό το show» αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα του Happy Day.

«Από την άλλη, ο ΣΚΑΙ ισχυρίζεται ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος, το show έτσι κι αλλιώς θα ολοκληρωνόταν τέλη Μαϊου. Τώρα, πώς γίνεται τέλη Μαϊου, με τόσους παίκτες μέσα στο παιχνίδι, με διπλές αποχωρήσεις, με έξι φιναλίστ που δεν συνηθίζεται σε τέτοιο show, η απάντηση δική σας» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

«Ευτυχώς γιατί το αυτί μας είχε κακοποιηθεί» ήταν το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:28