search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:47
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Σε ισχαιμικό επεισόδιο αποδίδεται ο θάνατος στην Πέλλα, μια μέρα μετά τον εμβολιασμό

11.05.2021 16:28
EKAV_new

Σε ισχαιμικό επεισόδιο οφείλεται, σύμφωνα με το πρώτο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος της 68χρονης γυναίκας στην Πέλλα, μία μόλις ημέρα μετά τη δεύτερη δόση από το εμβόλιο της Pfizer.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκαν ίχνη θρομβώσεων ενώ αναμένεται και η ιστολογική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει συσχέτιση με το εμβόλιο.

«Προς το παρόν η αρχική εκτίμηση και μάλιστα σε απόλυτη συμφωνία με την συνάδελφο που έκανε την νεκροψία-νεκροτομή είναι πως η 68χρονη έφυγε από ισχαιμία μυοκαρδίου» δήλωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας. Όπως σημείωσε, πρέπει να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση και να ολοκληρωθούν και οι εργαστηριακές εξετάσεις.

«Όσο για το αν η ισχαιμία μυοκαρδίου είναι παρενέργεια του εμβολίου, ακόμα μελετάται η διαδικασία της τέταρτης φάσης που βρίσκονται τα εμβόλια, όπως και όλα τα φάρμακα. Κάθε επιπλοκή δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις και οι ιστολογικές-τοξικολογικές. Οι ιστολογικές θα δώσουν όλες τις απαντήσεις», ανέφερε ο Γρ. Λέων.

Πηγή: Αυγή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:47