search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:16
MENU CLOSE

«Πράσινο φως» από την TUI για πτήσεις σε πέντε ελληνικά νησιά από 17 Μαΐου

11.05.2021 20:43
Νisia-new

Πτήσεις και προγράμματα διακοπών σε πέντε ελληνικά νησιά θα πραγματοποιεί η εταιρεία ταξιδιών TUI από τις 17 Μαΐου, οπότε και θα αρχίζουν ξανά τα μη απαραίτητα ταξίδια από τη Βρετανία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, η TUI θα ξεκινήσει πτήσεις σε 19 προορισμούς που περιλαμβάνονται, τόσο στην «πράσινη», όσο και στην «πορτοκαλί» ταξιδιωτική λίστα της Βρετανίας. Στην τελευταία βρίσκονται η Ρόδος, η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος και η Κως.

Η εταιρεία θα παρέχει πτήσεις από τις 17 ως τις 27 Μαΐου, από τα αεροδρόμια Γκάτγουικ, Μάντσεστερ, Μπέρμιγχαμ και Μπρίστολ.

Αναλυτικά οι περιοχές

Προορισμοί στην «πράσινη» λίστα: Αλγκάρβε, Μαδέιρα, Πόρτο Σάντο.

Προορισμοί στην «πορτοκαλί» λίστα: Αντίγκουα, Μπαρμπάντος, Κρήτη, Κέρκυρα, Κούβα, Φουερτεβεντούρα, Γκραν Κανάρια, Γρενάδα, Κως, Λανθαρότε, Λα Πάλμα, Μάλτα, Ρόδος, Αγία Λουκία, Τενερίφη, Ζάκυνθος.

Η Ελλάδα είναι στην «πορτοκαλί» λίστα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι οι Βρετανοί που θα επισκέπτονται τη χώρα μας πρέπει να μπαίνουν σε υποχρεωτική 10ήμερη καραντίνα κατά την επιστροφή τους.

Η «πράσινη» λίστα, όμως, θα επανεξεταστεί σε 3 βδομάδες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:12