search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:28
MENU CLOSE

Ολλανδοί – Μπόμπολας

12.05.2021 07:30

Όσο περνούν οι μέρες, τακτοποιούν οι Ολλανδοί μέτοχοι, τα της εταιρικής διακυβέρνησης στην Ελλάκτωρ. Προσεχώς θα αποφασίσουν αν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν για το 12% που κατέχει ο Λεωνίδας Μπόμπολας. Σε περίπτωση όμως που δεν ενδιαφερθούν για το ποσοστό του Λεωνίδα, ακούω ότι μπορεί να ενδιαφερθεί άλλος, δυνατός και σκληρός παίκτης στην αγορά και με καλή σχέση με τους Ολλανδούς.

Φύγε εσύ, έλα εσύ

Μην το δένουν και κόμπο, όσοι προεξοφλούν ότι σε περίπτωση ανασχηματισμού, θα αποχωρήσει από το πόστο του ο υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ή για να τα λέμε όπως είναι, να απομακρυνθεί. Όλα τα δημοσιεύματα χρίζουν για αντικαταστάτη του, τον αναπληρωτή υπουργό κ. Σκυλακάκη, οποίος όμως δεν έχει λένε την mentalite να συνομιλεί με τις διεθνείς αγορές, τους εδώ τραπεζίτες και κυρίως τους απλούς ανθρώπους της αγοράς. Βέβαια είναι της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού ο κ. Σκυλακάκης αλλά αυτό αρκεί σ’ αυτή τη φάση; Αν έπαιζα στοίχημα θα ‘λεγα 60-40.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:28