search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:02
MENU CLOSE

Εύσημα στο ΓΕΕΘΑ

13.05.2021 07:30

Πολύ καλή η προσπάθεια και όλη η οργάνωση στο πρόγραμμα εμβολιασμών.

Πολιτικά το Μαξίμου, το πιστώνει στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη και στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους. Όμως, η οργάνωση δεν θα ήταν υποδειγματική, αν δεν συνέβαλαν σε αυτή, οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων. Να τα λέμε αυτά τα δεδομένα. Μπορεί να μην συνιστούν… πρόβλεψη, αλλά το αποτέλεσμα, όμως είναι καλό και πρέπει να το λέμε. Ο ΑΓΕΕΘΑ κ. Φλώρος λοιπόν και το επιτελείο του έβαλαν πλάτη και πάει καλά το εγχείρημα.

Στο άψε σβήσε 4 εκατ.

Πριν από πολλές μέρες σας είχα προειδοποιήσει για διάφορα περίεργα στις διαδικασίες σε ό,τι αφορά τα self test και τα rapid test.

Όταν αποφάσισε η κυβέρνηση να κάνει υποχρεωτικά τα rapid test για όσους τουρίστες επιστρέφουν στις χώρες τους, ως διά μαγείας εμφανίστηκε μία εταιρεία μόνο και πήρε τη δουλειά αξίας 4 εκατ. για τρεις μήνες. Λόγω της έκτακτης ανάγκης, με απευθείας ανάθεση. Η πλάκα είναι, ότι η εταιρεία αυτή δεν έχει δυνατότητες και τρέχει τώρα στα ιδιωτικά νοσοκομεία και ζητάει βοήθεια για προσωπικό και τεχνογνωσία. Έχει σχέση ή είναι η ίδια εταιρεία με αυτήν που είχε μπλέξει τον ΕΟΔΥ με τα διπλά βιβλία;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58