search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:11
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Φριχτό έγκλημα – Απαγωγέας άρπαξε από το κρεβατάκι του τετράχρονο και το δολοφόνησε (Video)

19.05.2021 17:52
paidoktonos-dallas-new

Το βίντεο σοκάρει και είναι τραβηγμένο από κάμερα ασφαλείας μέσα στο υπνοδωμάτιο των παιδιών. Το βίντεο δημοσιεύει η Daily mail. Δείχνει τον 18χρονο Ντάριν Μπράουν να βρίσκεται στο δωμάτιο δυο παιδιών και με προσοχή για να μην κάνει θόρυβο να παίρνει το ένα από το κρεβατάκι του.

Λίγες ώρες αργότερα το 4χρονο παιδί βρέθηκε άγρια δολοφονημένο. Ο δράστης μάλιστα επέστρεψε πάλι στο δωμάτιο για να πάρει και το δίδυμο αδελφάκι του αλλά δεν τα κατάφερε. Η αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι ο 18χρονος είναι υπεύθυνος για την απαγωγή και τη δολοφονία, αλλά μέχρι στιγμής ερευνά τα κίνητρα.

Όταν ο δολοφόνος ξαναμπαίνει στο δωμάτιο των παιδιών δυο ώρες αργότερα και ετοιμάζεται να αρπάξει και το δεύτερο παιδί, ένας θόρυβος τον τρομάζει και αναγκάζεται α φύγει. Έτσι πιστεύουν οι αρχές ότι γλύτωσε ο άλλος 4χρονος. Απορίας άξιο είναι το γεγονός πως κατάφερε να μπει στο ίδιο σπίτι δυο φορές σε μια νύχτα και να μην τον αντιληφθούν οι ενήλικες του σπιτιού.


Τα δίδυμα έμεναν με την πρώην σύντροφο του βιολογικού της πατέρα η οποία τα πρόσεχε αφού εκείνος την παράτησε πριν από λίγους μήνες και εξαφανίσθηκε. Η ίδια είπε στην αστυνομία ότι ο 18χρονος θα πρέπει να μπήκε από την γκαραζόπορτα που ήταν ξεκλείδωτη. Η γυναίκα βρίσκεται υπό ψυχολογική παρακολούθηση.
Ο ιατροδικαστής που είχε αναλάβει την εξέταση της σορού του μικρού η οποία βρέθηκε πεταμένη σε έναν απόμερο δρόμο στο Ντάλας αποκάλυψε ότι ο θάνατός του προήλθε από πολλαπλές μαχαιριές.

Ειδήσεις σήμερα

Προκλητική η Τουρκία για τη Γενοκτονία των Ποντίων: Η Ελλάδα διέπραξε θηριωδίες και φρικαλεότητες

Σεξουαλική κακοποίηση: Ελεύθερος 24χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 16χρονη στην Καλαμαριά

Και ο Ομπάμα παραδέχεται εμμέσως την ύπαρξη UFOs: Μιλά για «αντικείμενα» που η κυβέρνηση δεν μπορεί να εξηγήσει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:11