search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:47
MENU CLOSE

«Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» χωρίς τον Μάνεση – Εκτός πλατό ο παρουσιαστής (Video)

22.05.2021 11:21
manesis

Χωρίς το Νίκο Μάνεση έγινε σήμερα η «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του Alpha.

Οι τηλεθεατές είδαν εκτάκτως στο πλατό της εκπομπής τη Μαρία Νικόλτσιου,  τον Πέτρο Καρσιώτη, τον Γιώργο Γρηγοριάδη και τον Παναγιώτη Σουρέλη.

Γιατί; Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής αυτό συνέβη επειδή εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην αίθουσα σύνταξης της εκπομπής και όλοι παρέμειναν σε καραντίνα στα σπίτια τους.

«Βρέθηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού, πολύ στενή επαφή στους συντελεστές της εκπομπής, ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο και ότι επιβάλλεται, για μέρες δεν ήμασταν στο κανάλι αλλά σπίτια μας. Κάναμε τα μοριακά τεστ, είμαστε εντάξει. Γιατί, λοιπόν, αφού έγινε το μοριακό τεστ και είμαι εντάξει δεν βρίσκομαι εκεί; Γιατί υπάρχει το σκέλος του πρωτοκόλλου που λέει ότι πρέπει να περάσει και ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα», εξήγησε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης, ανανεώνοντας το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ειδήσεις σήμερα

Εφημερίδες: Οι τίτλοι του Σαββάτου (Video)

Τηλεθέαση: Το κανάλι που «έριξε» τον ΣΚΑΪ από την πρώτη θέση

ΕΡΤ: Γιατί διακόπτονται τρία ραδιοφωνικά προγράμματα το Σάββατο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:46