search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:37
MENU CLOSE

Θα έρθει το Johnson & Johnson;

27.05.2021 07:30

Μια φασαρία για κάποιες επιδράσεις των εμβολίων γίνεται εδώ και καιρό, κακά τα ψέματα. Υπάρχει και ένας προβληματισμός για τον εμβολιασμό των 18άρηδων και το OK θα δοθεί όταν είναι διαθέσιμα τα εμβόλια της Johnson & Johnson. Το εμβόλιο αυτό έχει κάποια προβλήματα παραγωγής από το εργοστάσιο στις ΗΠΑ, όπου ελέγχονται οι επιδράσεις του. Αν πάρει το OK από τους αρμόδιους οργανισμούς θα έρθουν 900.000 δόσεις στα μέσα του Ιουνίου προς διάθεση.

Θα υπάρξει διάθεση;

Πρόκληση Τσαβούσογλου

Η αρχική πρόταση ήταν ο Τσαβούσογλου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό στα Χανιά ή τη Θεσσαλονίκη για λόγους συμβολικούς. Αυτό τελικά δεν επελέγει και η απάντηση Τσαβούσογλου είναι η επίσκεψή του στην Θράκη. Παρ’ ότι όλα μοιάζουν να κρέμονται σε μια κλωστή -ή σε μια προκλητική δήλωση- ο Τσαβούσογλου θα ήθελε να κάνει ρελάνς στον Δένδια, στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Κυριακή κοντή γιορτή (;)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:36