search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:27
MENU CLOSE

Τζορτζ Κλούνεϊ – Αμάλ Αλαμουντίν: Πού θα γιορτάσουν τα γενέθλια των παιδιών τους

04.06.2021 18:52
george-clooney-amal

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Daily Mail, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ πήγαν στην Ιταλία για να γιορτάσουν τα τέταρτα γενέθλια των διδύμων τους, Έλα και Aλεξάντερ την προσεχή Κυριακή.

Μια πηγή είπε στο Ε! ότι η οικογένεια «δεν έχει πάει εκεί τα τελευταία δύο χρόνια» αλλά θα περάσει το καλοκαίρι της στο σπίτι της, στην «Villa Oleandra». Και πρόσθεσε: «Έφεραν μαζί τους το γιγαντιαίο κουτάβι, ράτσας Αγίου Βερνάρδου, τη Ρόζι. Θα περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στη λίμνη Κόμο».

Η έπαυλη του Τζορτζ Κλούνεϊ είναι δίπλα στα πράσινα νερά της λίμνης Κόμο στην γραφική πόλη Λάλιο. Η βίλα έχει φιλοξενήσει μεταξύ άλλων, τον Μπάρακ Ομπάμα, την Όπρα Γουίνφρει, τον πρίγκιπα Χάρι, την Σίντι Κρόφορντ

Διαθέτει 25 δωμάτια, εξωτερική πισίνα, γήπεδο τένις, γυμναστήριο, αίθουσα προβολών και γκαράζ. Οι κεντρικές κρεβατοκάμαρες είναι 7 με εσωτερικά μπάνια. Οι κήποι που περιβάλλουν την βίλα είναι εκπληκτικοί.

Ο Τζόρτζ Κλούνει μιλώντας στο «The Today Show», είπε: «Όταν απέκτησα παιδιά συνειδητοποίησα πόσο άδεια ήταν η ζωή μου πριν. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτά τα δύο παιδιά. Περίμενα τόσο γιατί δεν είχα βρει τον κατάλληλο άνθρωπο», είπε ο ηθοποιός ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε τις αταξίες που κάνει με τα παιδιά του για να προκαλούν σοκ στην Αμάλ. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι η αγαπημένη του ασχολία είναι να «μαθαίνει στα δίδυμα πράγματα που σοκάρουν τη μαμά τους».

Δέσποινα Βανδή: «Πετά» τα ρετούς και μας δείχνει το σώμα της στα 52 της! (Photo)

ΕΚΠΑ: Εισαγγελική παρέμβαση για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Έρχεται το online διαζυγιο – Πώς να χωρίσετε με ένα… email

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:24