search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:38
MENU CLOSE

Συζήτηση περί τριχών και άλλων τινών

05.06.2021 07:00
kommotirio-new (2)

Όταν ξεκίνησα να γράφω αυτό το κομμάτι ομολογώ ότι δεν θυμόμουν το όνομα τη κυρίας Λατινοπούλου. Χτύπησα λοιπόν στην google πολιτευτής- ΝΔ – τρίχες. Και το όνομα της παρουσιάστηκε αμέσως.

Τι σπουδαίο κατόρθωμα να καταγράφεσαι σε ένα παγκόσμιο ψαχτήρι μόνο με την λέξη τρίχες.

Όμως το θέμα μου δεν είναι οι τρίχες στα πόδια, τις μασχάλες και στο μουστάκι της Αφροδίτης Λατινοπούλου ούτε η ανησυχία της για το που το πάνε οι άντρες. Πολλοί άλλωστε, χιλιάδες βρέθηκαν να της απαντήσουν άλλοι επί της ουσίας και άλλοι κάνοντας πλάκα.

Ομολογώ ότι δεν έχω εκπλαγεί με το ότι η εν λόγω κυρία είχε πολιτευθεί με την ΝΔ , είχε φωτογραφηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και προφανώς είχε μιλήσει και για πολιτικά θέματα και θα είχε προσπαθήσει να πείσει τους Έλληνες ψηφοφόρους να την ψηφίσουν.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής φαντάζομαι ότι σαν την κυρία Λατινοπούλου θα υπάρχουν σε όλα κόμματα δροσερές και ευχάριστες υπάρξεις . Μπορεί όχι στο ίδιο βαθμό αλλά σίγουρα κάποιες παρόμοιες περιπτώσεις θα έχουν βρει όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί ενδίδοντας στην λογική ότι μεταξύ των υποψηφίων θα πρέπει να είναι και κάποιες νέες και νέοι που μέσα από το life style μπορούν να προσελκύσουν ψηφοφόρους.

Αυτό λοιπόν που με ενοχλεί δεν είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία εάν δεν ήταν πολιτευτής θα έγραφε για τις τρίχες της και δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι κανένας. Είναι η λογική των κομμάτων που τα τελευταία χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ψάχνουν όλοι να βρουν τους γνωστούς ακόμα και απολιτικ υποψηφίους που έχουν κάνει γύρα σε όλα τα κόμματα και οι οποίοι νομίζουν ότι η Βουλή βρίσκεται δίπλα σε ένα γνωστό μπαρ και μπροστά σε μια πλατεία που έχει πολλούς τουρίστες. Ψάχνουν υποψηφίους με την λογική του κράχτη και δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο.

Όταν φτάνει η ώρα φυσικά πληρώνουν συνήθως τον λογαριασμό αφού ξεφτιλίζονται με τα φιντάνια που έχουν μαζέψει όπως έγινε τώρα με την ΝΔ.

Όμως είμαι σίγουρη ότι και στις επόμενες εκλογές στα ψηφοδέλτια των κομμάτων θα βρίσκονται και πάλι υποψήφιοι σε στυλ Λατινοπούλου…

Με ποιες αλλαγές κατατέθηκε στη Βουλή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο

Αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας μέχρι τα τέλη Ιουνίου

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανακοίνωσε ότι ξαναβγάζει το Nitro

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:35