search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:26
MENU CLOSE

Καρτ ποστάλ: Το πρώτο trailer από την νέα σειρά της ΕΡΤ (Video)

07.06.2021 19:25
ΕΡΤ-seira

Η σειρά «Καρτ ποστάλ» αναμένεται να βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ, ενώ μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer.

Το καινούργιο τηλεοπτικό πρότζεκτ της ΕΡΤ είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, ενώ αποτελείται από 12 αυτοτελείς ιστορίες

Η σειρά μάς «ταξιδεύει» στη βρετανική πρωτεύουσα, σε κεντρικές τοποθεσίες του Λονδίνου, όπως Albert Bridge, Battersea Park, Chelsea και Picadilly Circus, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Μάργκαρετ Κλούνι και Γουίλ, οι οποίοι υποδύονται τους Ellie και Martin, αλλά και στην Κρήτη, και κυρίως στον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο, όπου γίνεται το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων, με εξαιρετικούς και διαφορετικούς σε κάθε επεισόδιο ηθοποιούς.

Ο Τζόζεφ (Aνδρέας Κωνσταντίνου), πρωταγωνιστής -και συνδετικός κρίκος- στις 12 αυτοτελείς ιστορίες της σειράς, είναι ένας ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφής Άγγλος αρχαιολόγος, ο οποίος επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη σ’ ένα συναρπαστικό και δυναμικό ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο της ψυχής του, μέσα από το οποίο θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί. Ο Τζόζεφ σιγά σιγά θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων…

Η «Καρτ ποστάλ» φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου Γιώργου Παπαβασιλείου.

Σημειώνεται, ότι την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*), η Δώρα Μασκλαβάνου και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος. Η σύνθεση πρωτότυπης μουσικής και τα τραγούδια είναι του Μίνου Μάτσα. Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.

Τηλεθέαση: Πρωτιά για το «Ενώπιος Ενωπίω» στη ζώνη προβολής του

MasterChef – Οι γονείς του Διονύση μιλούν πριν τον τελικό: «Το αξίζει το έπαθλο» (Videos)

Big Brother: Αυτός θα είναι ο νέος παρουσιαστής του ριάλιτι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:24