search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 01:11
MENU CLOSE

Μαρία Ιωαννίδου: «Έχω πέσει θύμα απόπειρας βιασμού από πολύ επώνυμα άτομα»

07.06.2021 09:39
maria-ioannidoy-new

Θύμα απόπειρας βιασμού υποστηρίζει πως έχει πέσει στο παρελθόν η Μαρία Ιωαννίδου και μάλιστα από άτομα επώνυμα.

Ωστόσο, θεωρεί ότι οι καταγγελίες που έγιναν τον τελευταίο καιρό για βία και παρενόχληση σον χώρο του θεάτρου δεν έπρεπε να γίνουν με αυτόν το τρόπο αλλά στα δικαστήρια.

«Έχω πέσει θύμα απόπειρας βιασμού, στην αρχή της καριέρας μου και μετά. Από πολύ επώνυμα άτομα. Όμως, δεν μου έμεινε ψυχικό τραύμα.

Πιστεύω ότι πολλοί αδικήθηκαν με αυτές τις καταγγελίες. Εάν δύο-τρία άτομα, ήταν άρρωστα ψυχολογικά, θα έπρεπε να πάνε στον ψυχίατρο. Το θέατρο δεν έχει κόκκινα φανάρια. Μη γινόμαστε υπερβολικοί και λερώνουμε το θέατρο. Διαφωνώ κάθετα με αυτή την ιστορία.

Εστίασαν σε αυτούς, που ίσως είχαν ορισμένα ψυχολογικά προβλήματα. Γνώρισα τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και δεν ήταν διεστραμμένοι. Δεν διαφωνώ με τα κορίτσια, που έκαναν τις καταγγελίες. Έπρεπε να πάνε, όμως, στο δικαστήριο. Δεν έπρεπε να γίνει με αυτό τον τρόπο, η καταγγελία, αλλά στους αρμόδιους δικηγόρους και στην Ευελπίδων.

Θεωρούν, πλέον, ότι είμαστε όλοι διεστραμμένοι. Κάτι που δεν ισχύει. Όπως αναφέρονται οι δύο-τρεις, ας αναφερθούν και οι χιλιάδες φωτεινοί άνθρωποι του θεάτρου. Υπάρχουν χιλιάδες φωτεινοί άνθρωποι, όπως ο Βαλτινός, ο Χαλκιάς… ο Κάρολος Κουν!» είπε, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν».

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Έγιναν για δεύτερη φορά γονείς – Το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους (Video)

Οργισμένη η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα, δεν πας πουθενά» (Video)

Ελεονώρα Μελέτη: Έβαλε νυφικό και ας μην είναι του… γάμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59