search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:32
MENU CLOSE

Πιερρακάκης: Πάνω από 1.162 συναλλαγές με το δημόσιο μέσω gov.gr

07.06.2021 11:42
pierrakakis_new

Για τις προσπάθειες ψηφιοποίησης της επαφής του πολίτη με το κράτος μίλησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Όπως είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3, το πρωί της Δευτέρας, αυτήν την στιγμή περισσότερες από 1.162 συναλλαγές με το Δημόσιο γίνονται πλέον μέσω του gov.gr. Σημείωσε δε ότι σήμερα θα συναντηθεί με τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη για την ψηφιακή κάρτα εργασίας αλλά και για τον ΕΦΚΑ, τον οποίο χαρακτήρισε ως το πιο δύσκολο πρότζεκτ.

Αναφερόμενος στο σύστημα εξυπηρέτησης των πολιτών από τα ΚΕΠ μέσω τηλεδιάσκεψης, τόνισε ότι το ραντεβού μπορεί να γίνει με όποιο ΚΕΠ είναι διαθέσιμο παντού στη χώρα και όχι μόνο από το ΚΕΠ της περιοχής.

Δήλωσε επίσης ότι μέσα στο καλοκαίρι θα ψηφιστεί η διάταξη που αφορά τις ηλεκτρονικές μεταβιβάσεις ακινήτων, που θα περιλαμβάνει τον ψηφιακό φάκελο μεταβίβασης, και όλη η διαδικασία θα γίνεται στον συμβολαιογράφο.

Κέρκυρα: Τα τρία σημειώματα του δράστη και το «ειδοποιητήριο» στην Αστυνομία (video)

Σκανδιναβικοί «ύμνοι» για τη Σκόπελο

Αντικειμενικές αξίες: Πώς διαμορφώνονται οι νέες τιμές – Οι επίσημες ανακοινώσεις Σταϊκούρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:32