search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:38
MENU CLOSE

Λάθος συναγερμός στα Χανιά – Δεν εμφάνισε θρόμβωση η νοσηλεύτρια μετά από τον εμβολιασμό της

08.06.2021 14:03
emvolio-new

Καθησυχαστικά τα νέα από τα Χανιά αναφορικά με τη νοσηλεύτρια που παρουσίασε συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό της, που θεωρήθηκαν αρχικά ότι είναι θρόμβωση….

Οι πρώτες εξετασεις δείχνουν ότι τα συμπτώματα τελικά δεν φαίνεται να οφείλονται ούτε σε θρόμβωση ούτε σχετίζονται με το εμβόλιο.

Η νοσηλεύτρια υποβάλλεται σε ένα σετ εξετάσεων προκειμένου να διαγνωστεί πού οφείλονται τα συμπτώματά της.

Όπως αναφέρει το flashnews, αρχικά υπήρξε ανησυχία ότι επρόκειτο για θρόμβωση καθώς υπήρξε πρόβλημα και με τα δυο κάτω άκρα της.

Λάθος συναγερμός

Όπως τόνισε ο διευθυντής παθολογικού τομέα και νεφρολόγος του νοσοκομείου Χανίων κ.Τζανάκης μιλώντας στο neakriti.gr: «η γυναίκα δεν έχει θρόμβωση. Το ενδεχόμενο αυτό αποκλείστηκε με μια σειρά εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε. Πιθανότατα πρόκειται για αρθρίτιδα ισχίου αλλά θα συνεχιστούν οι εξετάσεις. Εξάλλου μέχρι σήμερα το εμβόλιο με το οποίο εμβολιάστηκε δεν έχει ποτέ συνδεθεί με πιθανές θρομβώσεις. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη βραχεία νοσηλεία και πιθανόν να βγει από τη βραχεία».

Το περιστατικό μπορεί να προκάλεσε προς στιγμήν ανησυχία ωστόσο σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση του νοσοκομείου επρόκειτο για «λάθος συναγερμό» αφού αποδείχθηκε ότι τα συμπτώματα της 66χρονης δεν σχετίζονται σε καμία περίπτωση με το εμβόλιο.

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος

Τα μαζεύει ο Μπαλάσκας: Δεν είπα ποτέ ότι είναι διεφθαρμένοι οι δικαστικοί (video)

Πώς θα καταλάβω αν έχω ανοσία μετά τον εμβολιασμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:29