search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:03
MENU CLOSE

Βιασμός φαντάρου: Νέα στοιχεία για την καταγγελία – Πού και πότε έγινε το περιστατικό (video)

11.06.2021 11:32
5168915

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για την καταγελλία βιασμού ενός φαντάρου μέσα στο στρατόπεδο, μετά από εντολή αξιωματικού.

Σύμφωνα με τη καταγγελία του 32χρονου σήμερα άνδρα, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον λοχαγό του εκείνος έδωσε εντολή να μεταφερθεί στο ιατρείο, όπου τον βίασαν. Το περιστατικό φέρεται να έγινε την ημέρα της κατάταξής του στις Ειδικές Δυνάμεις, στο Μεγάλο Πεύκο, πριν από 12 χρόνια.

Η μήνυση έγινε τον περασμένο Μάρτιο, ενώ η στρατιωτική Δικαιοσύνη ερευνά το περιστατικό.

Στη μήνυση που έχει καταθέσει ο άνδρας στρέφεται κατά του λοχαγού ως ηθικού αυτουργού του βιασμού του, τριών πρώην φαντάρων για φυσική αυτουργία και συμμετοχή στον βιασμό και δύο ψυχολόγων ιατρών που δεν έκαναν τίποτα να αποτρέψουν τον βιασμό. Η ταυτότητα τους δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί ωστόσο σύμφωνα με τον δικηγόρο του καταγγέλλοντα οι πληροφορίες από την κατάθεση του θύματος πιθανόν είναι ικανές να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των φερόμενων δραστών..

Όπως αναφέρει το OnAlert ωστόσο για τους δύο ψυχολόγους δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ταυτότητα τους. Μέχρι στιγμής στον εισαγγελέα έχουν καταθέσει μόνο ο άνδρας 32 ετών και η μητέρα του που φέρεται να στηρίζει το παιδί της το οποίο αποφάσισε να αποκαλύψει την προσωπική του ιστορία έπειτα από 12 χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο καταγγέλλων επικαλείται ως μάρτυρες τη στιγμή του διαπληκτισμού δύο γυναίκες ΕΠΟΠ, οι οποίες όμως δεν έχουν εντοπιστεί καθώς και εκείνων τα στοιχεία δεν είναι γνωστά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN και τον δημοσιογράφο Κώστα Αλατζά οι τρεις στρατιώτες που συνέργησαν έχουν καταγωγή από την Κρήτη, ζήτησαν και πήραν αναβολή την ίδια μέρα που πήρε και το θύμα.

Για την αιτία του διαπληκτισμού με τον λοχαγό αναφέρεται ότι ο καταγγέλλων φέρεται να έβρισε τη μητέρα του, που είχε πεθάνει πριν λίγες μέρες και αυτός αντέδρασε δίνοντας την εντολή να βιαστεί…

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Συγκλονίζουν οι γονείς του περιγράφοντας τα βασανιστήρια (Video)

Ίλιον: Άγνωστος λήστεψε και τραυμάτισε ηλικιωμένη 100 ετών

Νεκρή στα αζήτητα η Δήμητρα της Λέσβου; «Αναγνωρίστηκε από τον αδελφό της» λέει ο Βαλλιανάτος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:03