search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:09
MENU CLOSE

Πυροβολισμοί στον Ν. Μαρμαρά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο νεαρών

13.06.2021 11:53
Gun_new

Περιστατικό με πυροβολισμούς, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο νεαρών ατόμων, σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε καφέ-μπαρ στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από την Αστυνομία, εικοσάχρονος ημεδαπός θαμώνας του καταστήματος ήρθε σε αντιπαράθεση -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- με εικοσιπεντάχρονο επίσης ημεδαπό, που βρισκόταν στο ίδιο μπαρ. Τότε, ο τελευταίος έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε κατά του εικοσάχρονου και ενός ακόμα εικοσιπεντάχρονου ημεδαπού θαμώνα.

Οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν, ο μεν εικοσάχρονος στην κοιλιακή χώρα, ο δε εικοσιπεντάχρονος στους μηρούς και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές, η υγεία τους δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Στο καφέ- μπαρ μετέβησαν αστυνομικοί του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, που συνέλεξαν κάλυκες και μία βολίδα. Το περιστατικό ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.

Ολοκληρώθηκε εθνική διακλαδική άσκηση «ΠΟΛΥΦΗΜΟΣ–21» σε Θράκη και Αιγαίο

Επεισόδιο με τουρκικό σκάφος στη Λέσβο: Παρενόχλησε περιπολικό του ελληνικού Λιμενικού (Video)

Σορός γυναίκας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή του Αλίμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03