search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:39
MENU CLOSE

Πανελλαδικές 2021: Το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων για Γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ

15.06.2021 16:34
panelladikes-new

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίες θα διενεργηθούν από 29 Ιουνίου μέχρι και 9 Ιουλίου.

   Στην ιστοσελίδα https://www.minedu.gov.gr/news/49064-15-06-21-analytiko-programma-eidikon-mathimaton, μπορούν οι υποψήφιοι να ενημερωθούν για το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων Ειδικών Μαθημάτων, τα εξεταστικά κέντρα Αγγλικών, τα εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων (εκτός Αγγλικών), τα εξεταστικά κέντρα υποψηφίων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες και τις γενικότερες οδηγίες προς τους υποψηφίους.

Χθες, ήταν η πρεμιέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα Γενικά Λύκεια με το μαθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Μέτρα προστασίας

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, θα είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας εντός των εξεταστικών κέντρων και στους εξωτερικούς χώρους τους. Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, συνιστάται στους συγγενείς των υποψηφίων να μην συνωστίζονται έξω από το χώρο του εξεταστικού κέντρου.

Στην αίθουσα της εξέτασης οι υποψήφιοι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές και οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή λήψης πληροφοριών ή επικοινωνίας.

Επιτρέπεται να έχουν στυλό μόνο ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλε), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. Το μολύβι γενικά δεν επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά μόνο αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.

Εάν ασθενήσει κάποιος υποψήφιος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα του δοθεί η δυνατότητα να εξεταστεί τον Σεπτέμβριο.

Από φέτος θα γίνεται ενημέρωση των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους για τη βαθμολογία τους και για το τμήμα ή σχολή επιτυχίας τους.

Εξαιρούνται από την απεργία οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται με τις Πανελλαδικές – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Έρχεται ΦΠΑ σε όλα τα δέματα εκτός ΕΕ, ανεξαρτήτως μεγέθους

Εργασιακό νομοσχέδιο: Δεύτερη μέρα «πολέμου» στη Βουλή – Δολοφονία… χαρακτήρα, καταγγέλλει ο Χατζηδάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:39