search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:26
MENU CLOSE

Ξεσπά ο σύζυγος της 44χρονης Νεκταρίας για το AstraZeneca: «Η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους»

15.06.2021 09:42
astrazeneca_new

Το «κατηγορώ» του Μανωλη Κρυοβρυσανάκη για την επιτροπή εμβολιασμών, με αφορμή την νέα οδηγία για εμβολιασμό με AstraZeneca μόνο στους άνω των 60 ετών.

Ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης που η σύζυγος του έχασε τη ζωή της μετά από τον εμβολιασμό της με AstraZeneca, αποφάσισε να μιλήσει, καθώς όπως είπε στον ΑΝΤ1, «δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία». «Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, σώσαμε άλλους», είπε.

«Θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι», είπε ο σύζυγος της 44χρονης και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν υπέρ των εμβολιασμών και έδωσαν αγώνα γι’ αυτό.

Μιλώντας για τη νέα σύσταση από την επιτροπή εμβολιασμού για το AstraZeneca ο κ. Κρυοβρυσανάκης είπε ότι «ανερυθρίαστα λένε ότι κάναμε το εμβόλιο αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια» και σημείωσε ότι η επιτροπή με αυτό που κάνει «είναι σαν να ομολογεί ότι έχει κάνει ένα έγκλημα».

Μιλώντας για την περίοδο που η σύζυγός του ήταν στο νοσοκομείο και οι γιατροί έλεγαν ότι ενδέχεται το πρόβλημά της να οφείλεται στον εμβολιασμό, όπως είπε η σύζυγός του, του ζήτησε να μην ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφο, καθώς δεν ήθελε να γίνει σημαία των αντιεμβολιαστών.

«Παλινωδίες και λάθη της επιστημονικής κοινότητας, αυτοί δημιουργούν την σύγχυση», είπε τέλος ο κ. Κρυοβρυσανάκης.

Βατόπουλος για AstraZeneca: Χαμηλή πιθανότητα θρόμβωσης στη 2η δόση – Γιατί σταματάει η χορήγηση στους κάτω των 60

Κορωνοϊός: Στην εντατική 42χρονος με θρόμβωση μετά το AstraZeneca (Video)

Μπλόκο στο AstraZeneca για τους κάτω των 60 – Από Τετάρτη όλα τα εμβόλια για τους 18-24 ετών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50