ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:06
MENU CLOSE

Ξεσπά ο σύζυγος της 44χρονης Νεκταρίας για το AstraZeneca: «Η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους»

15.06.2021 09:42

Το «κατηγορώ» του Μανωλη Κρυοβρυσανάκη για την επιτροπή εμβολιασμών, με αφορμή την νέα οδηγία για εμβολιασμό με AstraZeneca μόνο στους άνω των 60 ετών.

«Θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι», είπε ο σύζυγος της 44χρονης και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν υπέρ των εμβολιασμών και έδωσαν αγώνα γι’ αυτό.

Μιλώντας για τη νέα σύσταση από την επιτροπή εμβολιασμού για το AstraZeneca ο κ. Κρυοβρυσανάκης είπε ότι «ανερυθρίαστα λένε ότι κάναμε το εμβόλιο αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια» και σημείωσε ότι η επιτροπή με αυτό που κάνει «είναι σαν να ομολογεί ότι έχει κάνει ένα έγκλημα».

Μιλώντας για την περίοδο που η σύζυγός του ήταν στο νοσοκομείο και οι γιατροί έλεγαν ότι ενδέχεται το πρόβλημά της να οφείλεται στον εμβολιασμό, όπως είπε η σύζυγός του, του ζήτησε να μην ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφο, καθώς δεν ήθελε να γίνει σημαία των αντιεμβολιαστών.

«Παλινωδίες και λάθη της επιστημονικής κοινότητας, αυτοί δημιουργούν την σύγχυση», είπε τέλος ο κ. Κρυοβρυσανάκης.

Βατόπουλος για AstraZeneca: Χαμηλή πιθανότητα θρόμβωσης στη 2η δόση – Γιατί σταματάει η χορήγηση στους κάτω των 60

Κορωνοϊός: Στην εντατική 42χρονος με θρόμβωση μετά το AstraZeneca (Video)

Μπλόκο στο AstraZeneca για τους κάτω των 60 – Από Τετάρτη όλα τα εμβόλια για τους 18-24 ετών

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:06
Exit mobile version