search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:47
MENU CLOSE

Συνάντηση Μπάιντεν-Πούτιν: Απίστευτες σκηνές από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ – Στο όριο να… πέσει ξύλο (Video)

16.06.2021 19:17
biden-putin-new

Εικόνες… κερκίδας εκτυλίχθηκαν μεταξύ των εκπροσώπων των ΜΜΕ που είχαν διαπιστευθεί να παρακολουθήσουν τη συνάντηση των προέδρων της Ρωσίας και των ΗΠΑ.

Κάποιοι δημοσιογράφοι φάνηκαν να εμποδίζουν τις κάμερες να τραβήξουν πλάνα από τον χώρο που βρίσκονταν τα επιτελεία των ΗΠΑ και της Ρωσίας, ενώ άλλα άτομα μιλούσαν μεταξύ τους δυνατά, την ώρα που ο Μπάιντεν και ο Πούτιν προσπαθούσαν να κάνουν τα αρχικά τους σχόλια, με συνέπεια οι δηλώσεις τους να… χαθούν στην οχλαγωγία.

Παράλληλα, δημοσιογράφος του CBS ανέφερε πως μια ομάδα Ρώσων δημοσιογράφων βιαζόνταν τόσο πολύ να πιάσει θέση μπροστά από τους δυο προέδρους, που εμπόδισε Αμερικανό ηχολήπτη να μπει στον χώρο.

Ως αποτέλεσμα, τα πνεύματα άναψαν μεταξύ των δημοσιογραφικών αποστολών από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία, σύμφωνα με την επικεφαλής του CNN και ανταποκρίτρια του Λευκού Οίκου, Κέιτλιν Κόλινς, καθώς υπήρξαν εκπρόσωποι Τύπου που δεν κατάφεραν να βρεθούν στον χώρο για κάποια ερώτηση ή για να πάρουν ένα πλάνο.

Μάλιστα, τουλάχιστον δυο Αμερικανοί δημοσιογράφοι ανέφεραν πως άτομα από την ασφάλεια του Ρώσου προέδρου, επιχείρησαν να τους απωθήσουν από την αίθουσα με τέτοιο τρόπο που «τους έβγαλαν τα ρούχα». Σύμφωνα με τη Daily Mail, μόλις εννέα Αμερικανοί δημοσιογράφοι βρέθηκαν στον χώρο συνάντησης του Μπάιντεν με τον Πούτιν.

Μπάιντεν-Πούτιν: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση – Διήρκεσε λιγότερο από τρεις ώρες (Video)

Συνάντηση Μπάιντεν-Πούτιν: «Σφιγμένα» χαμόγελα και μακρά διάρκεια (Photos/Video)

Γονατίζει η Βόρεια Κορέα – Ο Κιμ Γιονγκ-ουν επιβεβαιώνει τον λιμό (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:44