search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:31
MENU CLOSE

Κέιτ Χάντσον: Διακοπές στη Σκιάθο – Δείτε την με μπικίνι στην παραλία (Photo)

18.06.2021 17:26
kate_hadson-new

Η Κέιτ Χάντσον είναι μια από τις πιο συμπαθείς ηθοποιούς του αμερικάνικου κινηματογράφου. Είναι κόρη της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Γκόλντι Χον και του ηθοποιού, κωμικού και μουσικού Μπιλ Χάντσον. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 18 μηνών και η ίδια με τον μεγαλύτερο αδερφό της, τον ηθοποιό Όλιβερ Χάντσον, μεγάλωσαν στο Κολοράντο και την Καλιφόρνια από την μητέρα τους και τον φίλο της, ηθοποιό Κερτ Ράσελ.

Η Χάντσον ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για τη χώρα μας και δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει τα Ελληνικά νησιά για να περάσει τις διακοπές της. Η ίδια φέτος επέλεξε τη Σκιάθο και μαζί με την οικογένεια της βρίσκονται στο καταπράσινο νησί των Σποράδων.

Μάλιστα δεν παραλείπει να ανεβάσει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στη instagram. Σε μια από αυτές βρίσκεται σε «μυστική» καταγάλανη παραλία του νησιού, φοράει μόνο το μπικίνι της κρατάει δυο μπουκάλια ροζέ κρασί και χαμογελάει.

Η Κέιτ αγάπησε τη Σκιάθο αφού η μητέρα της Γκόλντι Χον, μαζί με τον σύντροφο της Κερτ Ράσελ έχουν εξοχική κατοικία στο  νησί, και από όταν ήταν μικρή πηγαίνουν εκεί τα καλοκαίρια.

Αυτή τη στιγμή εκτός από το ζεύγος Ράσελ – Χον στο νησί βρίσκεται και η Κέιτ μαζί με τον σύντροφό της Ντάνι Φουτζικάουα, και τα παιδιά της την 2,5 ετών κόρη τους Ράνι και τον 9χρονο Μπινγκ.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας – Το στοιχείο που ξεκλείδωσε την υπόθεση (Video)

Ερείκουσα: Ένας κρυμμένος παράδεισος στο Ιόνιο Πέλαγος (Video)

Επίδειξη Dior: Το γκουρμέ μενού στο Ζάππειο και το ξέφρενο πάρτι (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01