search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:53
MENU CLOSE

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στους πάγκους αναλαμβάνοντας την Παρτίζαν για την επόμενη τριετία

19.06.2021 18:42
Zeliko Ombrantovits_new

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ περίμενε την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος όμως έριξε «βόμβα», καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Παρτίζαν Βελιγραδίου.

Ο «Ζοτς», που είχε μείνει εκτός μπάσκετ μετά την αποχώρησή του από τη Φενερμπαχτσέ με την οποία κατέκτησε μια Euroleague, έκανε την έκπληξη, καθώς δεν πήρε στα χέρια το τιμόνι ενός μεγάλου brand, αλλά μιας ομάδας που τώρα προσπαθεί να επιστρέψει δυναμικά στο υψηλότερο επίπεδο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αλλωστε, από εκεί άρχισε η σπουδαία καριέρα του κορυφαίου προπονητή μπάσκετ στην Ευρώπη. Από την πρώτη στιγμή ο μεγάλος στόχος της διοίκησης του Όστογια Μιγιάηλοβιτς ήταν να πείσει τον «Μίδα των ευρωπαϊκών παρκέ» να επιστρέψει στο Βελιγράδι και να ηγηθεί του πρότζεκτ που θα επαναφέρει την Παρτιζάν στην κορυφή. Έπειτα από πολυήμερες κουβέντες ανάμεσα στις δύο πλευρές το deal έκλεισε.

Όπως αποκαλύπτει η Kurir από την Σερβία, Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς έδωσαν τα χέρια για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον Ζοτς να επιστρέφει στις ρίζες του με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Η εξέλιξη αυτή δείχνει τις διαθέσεις της Παρτιζάν για τη νέα σεζόν. Διότι με την εξέλιξη αυτή δείχνει πως είναι σε θέση να παρέχει ένα μπάτζετ που θα είναι ικανό να την κάνει διεκδικήτρια για τον τίτλο. Το μπάτζετ αυτό αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλο και να δίνει στον Ζοτς την δυνατότητα να «χτίσει» μια πολύ δυνατή ομάδα. Άλλωστε ήταν δεδομένο πως ο Ομπράντοβιτς δεν θα συμφωνούσε σε περίπτωση που δεν είχε στα χέρια του ένα ανταγωνιστικό μπάτζετ, αλλά και τη φιλοδοξία να επαναφέρει την Παρτιζάν στην κορυφή.

Για τα επόμενα τρία χρόνια λοιπόν, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα ηγηθεί της Παρτιζάν στον δρόμο προς την επιστροφή στην κορυφή. Η συμφωνία έχει «κλειδώσει» και αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, ώστε να επικυρωθεί και τυπικά.

Κορωνοϊός: 20 θάνατοι, 301 διασωληνωμένοι και 394 νέα κρούσματα

ΕΣΗΕΑ: Η τήρηση των κανόνων δεοντολογίας αποτελεί πρώτιστο καθήκον των δημοσιογράφων

Αρκουμανέας: Στις επόμενες εβδομάδες θα βγάλουμε τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:52