search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:10
MENU CLOSE

«Γιορτή του Πατέρα»: Η ευαίσθητη πλευρά του Ερντογάν – Τι αποκάλυψε για τη μητέρα του

20.06.2021 17:27
Mitera Erntogan_new

Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνομίλησε με νέους, σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε το κυβερνών κόμμα της Τουρκίας, ΑΚΡ.

Ο Τούρκος Πρόεδρος δέχθηκε, μεταξύ άλλων, την εξής ερώτηση: «Στη χώρα μας, υπάρχει η πεποίθηση ότι τα αγόρια όσο μεγαλώνουν μοιάζουν στον πατέρα τους. Συμφωνείτε με αυτό; Μπορείτε να δώσετε ένα παράδειγμα από την προσωπική σας ζωή;».

“Είναι φυσικό, τα παιδιά να μοιάζουν στον πατέρα ή τη μητέρα τους, όσον αφορά στα εξωτερικά χαρακτηριστικά και τη συμπεριφορά. Γιατί έτσι είναι η φύση. Πιστεύω ότι η πεποίθηση πως τα αγόρια μοιάζουν στον πατέρα τους, όσο μεγαλώνουν, έχει να κάνει με την ωριμότητα…”.

Στη συνέχεια, ο Ερντογάν αποκάλυψε την… ευαίσθητη πλευρά του, όταν ερωτήθηκε για την απώλεια του πατέρα του, Αχμέτ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1988, όταν ο πρόεδρος της Τουρκίας ήταν 34 ετών. “Όταν πέθανε ο πατέρας μου, η μητέρα μου έγινε και μάνα και πατέρας. Όταν την έχασα, κατέρρευσε ο κόσμος μου. Η αγάπη μου για τη μητέρα μου είναι πολύ, πολύ διαφορετική. Να τις εκτιμάτε τις μητέρες σας. Είναι ο μεγαλύτερος πλούτος, η μεγαλύτερη πηγή ευτυχίας, η μεγαλύτερη δύναμη που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στη ζωή του”, είπε αναφερόμενος στην Τενζιλέ Ερντογάν, που πέθανε το 2011.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το «ευχαριστώ» στους Έλληνες – Πώς έζησε τον τεράστιο θρίαμβο

Τσίπρας για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων: «Η γλώσσα των ξεριζωμένων είναι πανανθρώπινη»

Γιορτή του Πατέρα: Ο Κικίλιας και ο γιος του σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:09