search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:01
MENU CLOSE

Ο μικρός ήρωας της Έλενας Ράπτη (Photo)

21.06.2021 13:24
rapti

Η Έλενα Ράπτη με ανάρτηση στο Instagram σύστησε στους ακολούθους της τον νέο της φίλο, ο οποίος «μπήκε στη ζωή της πριν από δύο μήνες».

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πρόκειται για ένα σκυλί του οποίου φωτογράφισε τις πατούσες του.

«Πριν από δύο μήνες μπήκε στη ζωή μου αυτό το πλασματάκι. Δυστυχώς έφτασε σε εμένα πολύ βαριά άρρωστο με παρβοεντερίτιδα. Για όσους δεν γνωρίζουν είναι αιμορραγική διάρροια με υψηλό ποσοστό θνησιμότητας», ανέφερε αρχικά στο post της.

«Έδωσε μάχη με ισχυρά φάρμακα, μεταγγίσεις αίματος και αλβουμινών. Εκεί που νομίζαμε ότι δεν θα τα καταφέρει γιατί μέρα με τη μέρα χειροτέρευε, εκεί ο μικρός μας ήρωας άρχισε να παίρνει τα πάνω του και με τη σωστή αγωγή, με φροντίδα και αγάπη δυνάμωσε και κρατήθηκε στη ζωή».

«Καθημερινά με πλημμυρίζει αγάπη αποδεικνύοντας ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου! Κι εγώ προσπαθώ παρά τις υποχρεώσεις να ανταποκρίνομαι σε όλες τις ανάγκες του», κατέληξε στην ανάρτησή της η Έλενα Ράπτη.

Μόσιαλος: «Εξαιρετικά μικρή» η πιθανότητα μυοκαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό με Pfizer ή Moderna

Δένδιας: Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ θα επαναλάβω τη δεδηλωμένη άποψη για την Τουρκία

Γλυκά Νερά: Η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν λίγο πριν από τη δολοφονία της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34