search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:43
MENU CLOSE

Σήμερα η απόφαση για τα self tests – Ποιοι φαρμακευτικοί σύλλογοι αντιδρούν στην παράταση διάθεσης

22.06.2021 11:35
self testing_new

Το αίτημα της κυβέρνησης να συνεχιστεί η διάθεση των self tests από τα φαρμακεία, όπως εκφράστηκε σε σύσκεψη μεταξύ των δύο πλευρών την περασμένη Τετάρτη, θα εξετάσει το μεσημέρι το διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Οι φαρμακοποιοί εμφανίζονται θετικοί στο να συνεχίζουν τη διάθεση μέχρι το τέλος του καλοκαιριού με εξαίρεση τους φαρμακευτικούς συλλόγους της Αττικής και της Αχαϊας.

Επιπλέον, οι φαρμακοποιοί έχουν ζητήσει τα αυτοδιαγνωστικά τεστ να χορηγούνται εφάπαξ στους δικαιούχους κάθε μήνα, δηλαδή και τα τέσσερα μαζί.

Υπενθυμίζεται, πως για την περιοχή της Αχαΐας όπου ο τοπικός φαρμακευτικός Σύλλογος έχει αποφασίσει την αναστολή διάθεσης self-tests, η κυβέρνηση, θα χρησιμοποιήσει ως εναλλακτικό κανάλι τα σούπερ μάρκετ της περιοχής, με τα οποία υπάρχει συμφωνία.

Το ίδιο σχέδιο θα αξιοποιηθεί και στην Αττική σε περίπτωση που ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής επιμείνει στην άρνησή του για τη διανομή των τεστ.

Βατόπουλος: Τις επόμενες εβδομάδες βγάζουμε τις μάσκες σε εξωτερικούς χώρους (Video)

Τρεμόπουλος για κορωνοϊό: Τώρα είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατώ (Video)

Γλυκά Νερά: «Δολοφόνε, να σαπίσεις στη φυλακή» – Έντονες αποδοκιμασίες στην Ευελπίδων για τον συζυγοκτόνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:39