search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:21
MENU CLOSE

Πετράλωνα: Στον Εισαγγελέα ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό καθαρίστριας (Video)

23.06.2021 17:52
VIASTIS-petralona

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκαν πριν από λίγο στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας 50χρονης γυναίκας καθώς και ο συνεργός του που φέρεται να τον υπέθαλπτε. Και οι δυο φορούσαν αλεξίσφαιρα.

Και οι δυο αυτή την ώρα βρίσκονται στον εισαγγελέα και έπειτα αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή.

Ο 35χρονος συνελήφθη χθες, όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της ΟΠΚΕ μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, κατάφεραν να τον εντοπίσουν σε παρκάκι της όπου παρίστανε τον ζητιάνο και να τον οδηγήσουν στα γραφεία της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είχε βρει καταφύγιο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, στο σπίτι ενός άλλου άνδρα, ο οποίος του παρείχε φαγητό και ρούχα.

Όπως είναι ήδη γνωστό η άτυχη γυναίκα είχε πάει στην πολυκατοικία που βρίσκεται και το διαμέρισμα του 35χρονου στα Πετράλωνα, για να καθαρίσει τους κοινόχρηστους χώρους όταν δέχθηκε την επίθεσή του.

Τέλος να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν σκληρό κακοποιό με βαρύ παρελθόν καθώς το 2015 βίασε φοιτήτρια και επιχείρησε να τη δολοφονήσει ενώ κακοποίησε και τον σκύλο της.

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή και αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2020.

Ιατροδικαστής: Αυτοκτονία ο θάνατος του Δογιάκη – Είχε αφήσει κι άλλο σημείωμα

Άγιος Παντελεήμονας: Τρεις συλλήψεις για ομαδικό βιασμό γυναίκας

Κορωνοϊός: Στα 520 τα νέα κρούσματα, 271 οι διασωληνωμένοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:20