search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:55
MENU CLOSE

Λάκης Λαζόπουλος: «Έπαθα θρόμβωση – Μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου»

24.06.2021 11:00
lakis-lazopoylos-new

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος, λίγες ημέρες μετά τη χορήγηση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

«Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. 

Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στα «Νέα».

Αναφορικά με τα αίτια της θρόμβωσης, ο Λάκης Λαζόπουλος επισημαίνει: «Οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός από τη γιατρό, κα Πλωμαρίτου, τον βασικό μου γιατρό, κ. Πολιτάκη και τον κ. Αζά. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευσης».

«Εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου»

«Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου.

Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δε βρέθηκε τίποτα από αυτά. Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση», τόνισε.

Γέννησε η Χριστίνα Μπόμπα – Η στιγμή στο μαιευτήριο που συγκίνησε τον γιατρό της (Video)

Σπύρος Φωκάς: Δύσκολες ώρες για τον εμβληματικό Έλληνα ηθοποιό

Μανώλης Λιδάκης: «Eυχαριστώ την Aθήνα για όλα αυτά που μου πρόσφερε» – Η ανακοίνωση στο facebook

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52