search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:50
MENU CLOSE

Ιθάκη: Η παραλία με την απαράμιλλη ομορφιά και τα κρυστάλλινα νερά (Video)

25.06.2021 15:03
ithaki2

Σαν πάς στον πηγαιμό για την Ιθάκη, μην ξεχάσεις να περάσεις και από το Γιδάκι.

Πρόκειται για μια παραλία στα νοτιοανατολικά του νησιού και αποτελεί έναν από αυτούς τους παραδείσους που μπορεί κανείς να βρεθεί, ενώ η ομορφιά της είναι τέτοια που την κατατάσσει μεταξύ τον ομορφότερων παραλιών του Ιονίου και κατ’ επέκταση της Ελλάδας.

Και ενώ υπάρχει μονοπάτι που σε οδηγεί σε αυτή και που περνά μέσα από πεύκα και θάμνους ξεκινώντας από τον διπλανό όρμο του Σχίνου, υπάρχει όμως και ο ευκολότερος τρόπος μιας βάρκας ή ενός καϊκιού για να βρεθεί κανείς στην αγκάλη του πανέμορφου αυτού κόλπου.

Καταγάλανα δροσερά νερά που θα κλέψουν για λίγο την ανάσα σου, σε συνδυασμό με ολόλευκα βότσαλα όλων των μεγεθών, σε έναν ανοιχτό κόλπο με θέα την νησίδα Άτοκο, ιδανικό για απομονωμένο κολύμπι μπροστά σε ένα φυσικό τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, που σίγουρα θα σε κάνουν να πεισθείς για την αυθεντικότητα της Ιθάκης, όπως αναφέρει το nea kriti

Διαβαστε ακόμα.

Θεσσαλονίκη: Απάτη από επιτήδειους με «δόλωμα» την ταινία με τον Μπαντέρας

Πετράλωνα: Προφυλακίστηκε ο 35χρονος για τον βιασμό της 50χρονης

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47