search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:37
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας μετά το «ροζ» σκάνδαλο (Video)

26.06.2021 20:33
Mat Xankok_new

Την παραίτησή του έκανε το Σάββατο (26/6) γνωστή ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας, Ματ Χάνκοκ στον απόηχο του «ροζ» σκανδάλου.

Ο Ματ Χάνκοκ, υπουργός Υγείας της Βρετανίας παραιτήθηκε όπως έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου από την Ντάουνινγκ Στριτ.

Η παραίτηση του Βρετανού υπ. Υγείας παραδόθηκε στα χέρια του πρωθυπουργού της χώρας, Μπόρις Τζόνσον μετά το ροζ σκάνδαλο που αφορούσε φωτογραφία στην οποία φιλά τη βοηθό του στο γραφείο του, στις 6 Μαΐου.

Όπως αναφέρει, δεν θέλει τα τεκταινόμενα της προσωπικής του ζωής να «αποπροσανατολίσουν» την κοινή γνώμη από τη μάχη που δίνει η χώρα του με την πανδημία της COVID-19.

Ζήτησε τελικά συγγνώμη που παραβίασε τους κανόνες κοινωνικής απόστασης (λόγω κορωνοϊού) ενώ υπογραμμίζει πως θέλει να είναι κοντά στα παιδιά του τη δεδομένη στιγμή.

Ο Χάνκοκ, παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια και πατέρας τριών παιδιών, χτες απολογήθηκε για «παραβίαση των οδηγιών κοινωνικής απόστασης σε αυτές τις συνθήκες» στο καυτό τετ α τετ, λέγοντας πως: «απογοήτευσα τον κόσμο και λυπάμαι πολύ για αυτό».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Σατζίντ Τζάβιντ θα αντικαταστήσει τον Ματ Χάνκοκ στο υπουργείο Υγείας, μετά την παραίτηση του τελευταίου, νωρίτερα σήμερα, ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.

Ο Τζάβιντ παραιτήθηκε πέρσι από την κυβέρνηση, αφού αρνήθηκε να αποπέμψει τους πολιτικούς συμβούλους του, όπως του είχε ζητήσει ο Τζόνσον.

Διαβάστε Επίσης:

Χανιά: Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές της Αγιάς μετά από συμπλοκή

Ο Καιρός Σήμερα: Άγγιξε τους 43 βαθμούς η θερμοκρασία – Ζέστη και μπόρες την Κυριακή (Video)

Νέα υπόθεση φρίκης: Βίαζαν επί τρεις ημέρες 19χρονη κοπέλα σε διαμέρισμα στα Πατήσια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:36