search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:20
MENU CLOSE

«Όλοι είμαστε η Γωγώ»: Το μήνυμα του πατέρα της 14χρονη για τον εκφοβισμό (Video)

27.06.2021 16:33
bullying_gwgo

Με τον πατέρα της 14χρονης Γωγώς που έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση για τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου επικοινώνησε η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Ο ιερέας Βησσαρίων Καντούνης μίλησε για τον χαμό της κόρης του, για το καθημερινό bullying που υπέμενε για καιρό, το οποίο την οδήγησε να κάνει αυτό το χειρουργείο τα συναισθήματα ντροπής που βίωνε καθημερινά η κόρη του.

H Γωγώ ντρεπόταν να πάει σε διαιτολόγο, πήγαινα εγώ και έπαιρνα δίαιτες… η καραντίνα συνετέλεσε στο να υπάρξει αύξηση κιλών. «Ήθελε να φορέσει μαγιό, να πάει να κάνει ένα μπάνιο… τρέξαμε λοιπόν να βρούμε μια αυθεντία, και μας είπαν ότι είναι μια λύση με σύντομη αποθεραπεία…», επισήμανε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε: «είναι κρίμα να στηλιτεύουμε τα παιδιά, δεν καταλαβαίνουν τι είναι το bullying».

Ο πατέρας Βησσαρίωνας τόνισε πως ενημερώθηκε ότι αυτές οι επεμβάσεις δεν επιτρέπονται σε παιδιά της ηλικίας της μόνο αφού το παιδί του «έφυγε» από τη ζωή, και αυτό διότι -επισήμανε- ο γιατρός που την ανέλαβε την κόρη του ουδέποτε του ανέφερε κάτι τέτοιο.

«Όλοι είμαστε η Γωγώ»

Ολοκληρώνοντας, ο πατέρας Βησσαρίωνας έστειλε το μήνυμα να δοθεί τέλος στον εκφοβισμό, μαζί με παιδιά που είχαν μαζευτεί δίπλα τα οποία φώναξαν μαζί: «Όλοι είμαστε η Γωγώ».

Το κλίμα στον αέρα της εκπομπής ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό με τη Σίσσυ Χρηστίδου να λυγίζει στο τέλος της συζήτησης.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Τι έψαχναν επί 37 ημέρες οι αστυνομικοί – Πώς «έδεσε» η γυναικοκτονία

Λάρισα: Τραγικός επίλογος για την εξαφανισμένη δασκάλα – Βρέθηκε νεκρή σε κεραμοσκεπή

Θρηνεί ο παγκόσμιος στίβος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 24χρονος σπρίντερ Αμπνταλελάχ Χαρούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:19