search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:47
MENU CLOSE

Ποιοι θα πληρώσουν την νύφη;

28.06.2021 07:41

Με γκλοπ και… σπρέι πιπεριού θα είναι εφοδιασμένη η αστυνομία των πανεπιστημίων. Αυτά κι άλλα ακούμε για την οργάνωση αυτού του ειδικού σώματος, που αν εφαρμοστεί έτσι όπως το σχεδιάζουν, έχει να πέσει το ξύλο της αρκούδας στους πανεπιστημιακούς χώρους. Και εκτός από αυτούς που πληρώνουν την νύφη –δηλαδή οι φοιτητές που θα δέρνονται εξαιτίας των γνωστών μπαχαλάκηδων –πολιτικά την νύφη θα την πληρώσει η κυβέρνηση. Αυτό είναι βέβαιο. Security στις περισσότερες σχολές στην Ευρώπη, ναι υπάρχουν. Αστυνομία πανεπιστημίων πουθενά. Καινοτομία που θα πέσει στο… κενό.

Ελληνικό και γκρίνιες δημάρχων

Με τυμπανοκρουσίες και με μπόλικη αισιοδοξία υπογράφηκε η σύμβαση παραχώρησης του Ελληνικού στον όμιλο Λάτση. Θα είναι τώρα όμως χρήσιμο για την πορεία του έργου, να υπάρξει καλή συνεργασία με τους όμορους δήμους. Πράγμα που δεν φαίνεται μέχρι στιγμής. Οι δήμαρχοι της περιοχής καταλογίζουν στην διοίκηση της Λάμδα, έλλειψη συνεργασίας τουλάχιστον μέχρι τώρα. Να δούμε αν θα βελτιωθεί το πράγμα στη συνέχεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:45