search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 04:52
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: H μητέρα του συζυγοκτόνου παρέδωσε την μικρή Λυδία στην οικογένεια της Καρολάιν (Videos)

29.06.2021 12:14
lydia_new

Στην Αλόννησο έφτασε η μικρή Λυδία προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένεια της δολοφονημένης μαμάς της, κατά εφαρμογή της εισαγγελικής απόφασης που δίνει την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού στην οικογένεια της Καρολάιν.

Νωρίς σήμερα το πρωί, γύρω στις 9 π.μ, η μητέρα του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έφυγε μαζί με το βρέφος από το σπίτι στην Αγία Παρασκευή για να παραδώσει την εγγονή της στην άλλη του γιαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικογένειες δεν ήθελαν η παράδοση του παιδιού να γίνει μπροστά στις κάμερες και αποφάσισαν να το κάνουν διακριτικά.

Η μικρή Λυδία θα περάσει τα επόμενα χρόνια της ζωής της στον τόπο που μεγάλωσε και η αδικοχαμένη μητέρα της, στο νησί της Αλοννήσου.

Όλη η Αλόννησος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας.

Η Χαρίκλεια Θεοδώρου, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλόννησου μίλησε στον ΑΝΤ1 για την απόφαση να δοθεί η προσωρινή επιμέλεια στην οικογένεια της Καρολάιν.

«Αρχίζει ένας Γολγοθάς, αλλά η Αλόννησος θα αγκαλιάσει τη μικρή Λυδία. Ωστόσο, ο ρόλος μας πρέπει να είναι διακριτικός, καθώς έχει χάσει και τους δυο γονείς. Το παιδί θα πρέπει να ξαναγεννηθεί και να “υιοθετηθεί” από ένα νέο περιβάλλον», σημείωσε.

Οι γονείς του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα μπορούν να βλέπουν το παιδί μόνο στην Αλόννησο, πέντε φορές το μήνα, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.

Να σημειωθεί ότι από τον 32χρονο κατ’ ομολογία δολοφόνο έχει αφαιρεθεί προσωρινά η γονική μέριμνα.

Διαβάστε επίσης:

Ύδρα: Ολλανδή δημοσιογράφος συνελήφθη γιατι φιλοξενούσε πρόσφυγα! «Με κράτησαν σαν να ήμουν τρομοκράτης»

Mετάλλαξη Δέλτα: «Μεταδίδεται ακαριαία, θα έχουμε πολλά κρούσματα» προειδοποιεί ο Τζανάκης

17 Νοέμβρη: Σαν σήμερα η έκρηξη βόμβας στα χέρια του Σάββα Ξηρού (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36