search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:49
MENU CLOSE

Μπιλ Κόσμπι: Αποφυλακίζεται το «σεξουαλικό αρπακτικό»

30.06.2021 20:52
bill_cosby-new

Ανατροπή στην υπόθεση φυλάκισης του Μπιλ Κόσμπι. Ο κωμικός που είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλάκιση αφού τον είχαν κατηγορήσει τουλάχιστον 50 γυναίκες, και ο δικαστής τον είχε χαρακτηρίσει «σεξουαλικό αρπακτικό», και «βίαιο σεξουαλικό εγκληματία» αποφυλακίζεται.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσιλβάνια προέβη στην αναίρεση της ποινής του αφού πρώτα ο ηθοποιός είχε μείνει στη φυλακή για δυο χρόνια. Οι περισσότερες από τις 50 γυναίκες που τον είχαν κατηγορήσει, δεν δικαιώθηκαν αφού τα αδικήματα ήταν παλιά και είχαν παραγραφεί.

Ο ίδιος σε μήνυμα του μέσα από τη φυλακή είχε γράψει: «Hey, Hey, Hey … Είναι ο μπαμπάς της Αμερικής … Ξέρω ότι είναι αργά, αλλά σε όλους τους πατεράδες … Είναι τιμή να μας αποκαλούν πατέρα, οπότε ας κάνουμε σήμερα έναν ανανεωμένο όρκο για την εκπλήρωση του σκοπού μας – την ενίσχυση των οικογενειών και των κοινοτήτων μας»

Διαβάστε επίσης:

Ένοχος για σεξουαλική επίθεση ο Μπιλ Κοσμπι

Κακοδικία στη δίκη του Μπιλ Κόσμπι – Ισόπαλοι οι ένορκοι δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε απόφαση

Στην αντεπίθεση ο Κόσμπι: «Ό,τι έγινε ήταν με τη συγκατάθεσή της»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:49