search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 05:25
MENU CLOSE

Σοκ με Αντετοκούνμπο: Χτύπησε στο γόνατο – Φόβοι για σοβαρή ζημιά (Videos)

30.06.2021 09:45
antetokounmpo_new

Η ατυχία χτύπησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον τέταρτο τελικό της Ανατολής του NBA με τους Χοκς. Ο «Giannis», στα μέσα της τρίτης περιόδου σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ, γύρισε το γόνατό του προς τα μέσα και έπεσε σφαδάζοντας στο παρκέ.

Τελικά, μετά από αρκετή ώρα σηκωθηκε από το παρκέ με τη βοήθεια και του αδερφού του, Θανάση, και πήγε στα αποδυτήριαγια να επιστρέψει λίγα λεπτά αργότερα στον πάγκο.

Τελικά έφυγε λίγα λεπτά μετά στα αποδυτήρια και τέθηκε οριστικά εκτός αγώνα, με την επίσημη ενημέρωση των Μπακς να μιλά για υπερέκταση στο αριστερό γόνατο. Πλέον αναμένονται οι εξετάσεις και υπάρχει ανησυχία για μεγάλη ζημιά.

Όλα θα φανούν στη μαγνητική που θα βγάλει μέσα στη μέρα.

Το σοκ έφερε και την ήττα για τους Μπακς

Σπουδαία νίκη σημείωσε η Ατλάντα, που επικράτησε των Μπακς με 110-88 στον τέταρτο αγώνα των τελικών της Ανατολής ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2. Αγωνία στο Μιλγουόκι για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που γύρισε το αριστερό γόνατο με 7:14 να απομένουν για τη λήξη της τρίτης περιόδου και αποχώρησε από τον αγώνα.

Με την Ατλάντα δεν αγωνίστηκε ο Τρέι Γιανγκ, που είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο (οστικό οίδημα) στο τρίτο ματς της σειράς. Τη θέση του στη βασική πεντάδα πήρε ο Λου Γουίλιαμς, που έκανε φοβερό ματς με 21 πόντους (7/9 σουτ), 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε 35 λεπτά συμμετοχής. Πολύ καλός ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 20 πόντους (6/14 τρίποντα) ενώ από 15 πόντους είχαν οι Κλιντ Καπέλα και Κέβιν Χέρτερ.

Για τους Μπακς ο Αντετοκούνμπο πρόλαβε και σημείωσε 14 πόντους (7/9 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 0/3 βολές) ενώ είχε 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 μπλοκ στα 24 λεπτά που αγωνίστηκε. Πολύ άστοχοι ήταν οι Τζρου Χόλιντεϊ (19 πόντοι με 6/17 σουτ) και Κρις Μίντλετον (16 πόντοι, 0/7 τρίποντα). Σε ότι αφορά στο Θανάση Αντετοκούνμπο, είχε 2 πόντους (1/1 δίποντο), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 4 λεπτά συμμετοχής. 

Επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:30) στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι.

Διαβάστε επίσης:

Μάτζικ Τζόνσον: Αγόρασε το 30% των μετοχών των Λος Αντζελες Λέικερς

Προολυμπιακό: Πρεμιέρα με ήττα (91-97) από τον Καναδά για την Εθνική

Euro 2020: Έστησαν πάρτι έξω από το Γουέμπλεϊ πριν τον αγώνα Αγγλίας – Γερμανίας (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16