Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Τζάστιν Μπίμπερ αρμενίζει στα νησιά του Αιγαίου και απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα. Μετά τη Μήλο πήγε με τη θαλαμηγό που ενοικιάζει προς 250.000 την εβδομάδα, στην Πάρο.
Εκεί απόλαυσε τη θάλασσα αλλά και την τοπική κουζίνα. Γεύεται γαστριμαργικές δημιουργίες από τους σεφ των καλύτερων εστιατορίων στις Κυκλάδες και ανεβάζει τα στιγμιότυπα στον λογαριασμό του στο Instagram με τους 180 εκατoμμύρια ακόλουθους.
Στην Πάρο λοιπόν ο Τζάστιν Μπίμπερ πήγε στο γνωστό εστιατόρια στο λιμάνι της Παροικιάς το «Barbarossa» και παρήγγειλε κολοχτύπα. Ο Τζάστιν Μπίμπερ πλήρωσε 373 ευρώ για γεύμα δυο ατόμων, επιλέγοντας για κυρίως πιάτο κριθαρότο κολοχτύπα, ένα κλασσικό πιάτο του εστιατορίου.
Πρόκειται για σιγομαγειρεμένη κολοχτύπα μέσα στο κριθαράκι μαζί με ζωμό από τα κεφάλια αστακού και γαρίδας. Περιέχει σάλτσα ψητής ντομάτας, ντοματίνια και φρέσκα μυρωδικά με κάποιες «νότες» λεμονιού.
Πληροφορίες – Φωτό: protothema.gr
Διαβάστε επίσης:
Οι Ελληνίδες celebrities έβαλαν τα μαγιό τους και πήγαν στην παραλία (Photos)
Τζώνυ Θεοδωρίδης: Μπαμπάς για τρίτη φορά στα 59 του χρόνια! (Photos)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.