search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:20
MENU CLOSE

Μενδώνη για πτώση πίνακα του Πικάσο: «Ας μη γινόμαστε τόσο μίζεροι» (Video)

01.07.2021 10:35
mendoni_new

Ακόμη μία δήλωση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και «πλούσιο» σχολιασμό στα social media.

Αυτήν την φορά, η υπουργός θέλησε να σχολιάσει την πτώση του πίνακα του Πικάσο στο πάτωμα κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

«Κακώς συνέβη, δεν μπορεί κανείς να πει ότι ήταν καλό αυτό που έγινε, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι ήταν ντεκόρ κάποιας φιέστας», σχολίασε η Λίνα Μενδώνη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Σε άλλες δηλώσεις της στον Alpha, σχολιάζοντας το ίδιο θέμα η Λ. Μενδώνη είπε χαρακτηριστικά: «Ας μη γινόμαστε τόσο μίζεροι».

«Αν είναι επικοινωνιακή φιέστα το γεγονός ότι μετά από εννέα χρόνια επουλώνονται τα τραύματα της Εθνικής Πινακοθήκης και εντοπίζεται από την Αστυνομία ο δράστης μαζί με τα δύο κλοπιμαία, αυτό το αφήνω στην κρίση του καθενός που μας ακούει. Ας μην γινόμαστε τόσο μίζεροι, ας δεχτούμε ότι η Ελληνική Αστυνομία είχε μία μεγάλη επιτυχία, που γίνεται ακόμα μεγαλύτερη γιατί το ένα έργο έχει και συναισθηματική αξία για τον ελληνικό λαό», είπε αναλυτικά.

«Την ώρα που έγινε η συνέντευξη του κ. Χρυσοχοΐδη και η δική μου, δεν υπήρχαν οι πίνακες στον χώρο και ξέρω πολύ καλά ότι η φωτογράφιση έγινε προηγουμένως και επομένως δεν καταλαβαίνω την επίκληση του ντεκόρ», πρόσθεσε η Λ. Μενδώνη.

Τέλος, άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την επικοινωνιακή διαχείριση της εύρεσης των πινάκων

Διαβάστε επίσης:

Καύσωνας: Πώς να προστατευτείτε – Οδηγός ..επιβίωσης στους 44 βαθμούς (Photos)

Self test: Ξεκινά η διάθεση από φαρμακεία και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ

Προς άμεσο εμβολιασμό των παιδιών από 15 έως 17 ετών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:19