search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 02:41
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Φοίνικες στους δρόμους για την ταινία του Μπαντέρας – Κοσμοσυρροή στα γυρίσματα (Photos/Videos)

03.07.2021 14:34
thessaloniki_banteras_new

Φοίνικες σε γλάστρες εγκατέστησαν συνεργεία στην λεωφόρο Εθνικής Αμύνης της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δώσουν μια «εσάνς» από… Μαϊάμι στην μεγαλούπολη του βορρά, στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer» στην οποίαν πρωταγωνιστεί ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος μετατράπηκε σε γκαλερί έργων τέχνης και ο κινηματογράφος Αλέξανδρος σε Music Hall, ενώ την παράσταση «έκλεψε» το επιβλητικό μαύρο muscle car «barracuda», το οποίο η εταιρεία παραγωγής έφερε στο κέντρο της πόλης περίπου στις 12.30

Δεκάδες Θεσσαλονικείς έσπευσαν στο κέντρο για να παρακολουθήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, ενώ σε ισχύ βρίσκονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, έως τις 17:00 δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιμισκή έως το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Νίκης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Τσιμισκή, Παύλου Μελά, τη Λεωφόρο Νίκης και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Πανικός με τα γυρίσματα της ταινίας του Μπαντέρας – Όλοι θέλουν να γίνουν κομπάρσοι

Θεσσαλονίκη: Απάτη από επιτήδειους με «δόλωμα» την ταινία με τον Μπαντέρας

Αντόνιο Μπαντέρας: Οι σέλφι, τα αυτόγραφα και τα βιογραφικά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04