Κρήτη: Σοβαρή η κατάσταση του 16χρονου που τραυματίστηκε μετά από βουτιά
Ξινή του βγήκε η βουτιά ενός 16χρονου. Πήγε στα Φαλάσαρνα των Χανίων της Κρήτης να κάνει το μπάνιο του και βρέθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Οι ίδιες πληροφορίες του creatapost αναφέρουν ότι η εικόνα του ήταν λίγο χειρότερη το βράδυ, σε σχέση με την άφιξη του το απόγευμα της Κυριακής στο ΠΑΓΝΗ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υποβληθεί τελικά σε χειρουργείο.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο ανήλικος είχε αρχικά μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όμως λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, μετά από πτώση στην παραλία στα Φαλάσαρνα, στα Χανιά που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στον αυχένα.
Διαβάστε επίσης
Παγώνη: Όσοι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ είναι όλοι ανεμβολίαστοι
Καιρός σήμερα: Μετά τον καύσωνα, πτώση της θερμοκρασίας – Πού αναμένονται βροχές (Videos)
Νέα μέτρα από σήμερα – Τι αλλάζει για τις μετακινήσεις στα νησιά (Video)