search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:34
MENU CLOSE

Survivor: Δίνουν και παίρνουν τα στοιχήματα για τον τελικό – Νικητή τον Σάκη δίνουν οι στοιχηματικές (Video)

05.07.2021 17:20
survivor_finalist-new

Σάκης Κατσούλης ή Ηλίας Μπόγδανος. Ποιος θα είναι ο νικητής του μεγάλου τελικού του survivor; Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε αφού τότε ο παρουσιαστής της εκπομπής θα ανακοινώσει το όνομα του μεγάλου νικητή που θα φύγει κατά 100.000 ευρώ πλουσιότερος.
Μεγάλος κριτής θα είναι ο κόσμος αν και οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν σαν φαβορί τον Σάκη Κατσούλη. Το Πρωινό του ANT1 αποκάλυψε τις αποδόσεις που δίνουν τα στοιχήματα για τη θέση του μεγάλου νικητή. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης έρχεται πρώτος με απόδοση 2,7 αφήνοντας πίσω τον Ηλία Μπόγδανο με απόδοση 4.00.

Οι δυο φιναλίστ


Ο Σάκης Κατσούλης δεν μπήκε από την πρώτη μέρα που άρχισε το ριάλιτι μέσα στο παιχνίδι. Τον «έριξε» η παραγωγή κατά τη διάρκεια και αποτέλεσε το βαρύ χαρτί. Η σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κόσμου. Ο Σάκης Κατσούλης δηλώνει επιχειρηματίας καθώς έχει δικό του barber shop, είναι ιδιοκτήτης spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες.
Ο Ηλίας Μπόγδανος μπήκε και εκείνος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι τραγουδιστής και ασχολείται με τον αθλητισμό. O Ηλίας Μπογδάνος είχε συμμετάσχει και στο Your Face Sounds Familiar.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Σάλος στο Τwitter – Τα καταστήματα του Ασημακόπουλου κάνουν… έκπτωση σε όσους τον ψηφίσουν! (Video)

Acun Ilicali: «Χρυσάφι» σε Σάκη και Μαριαλένα – «Το ποσό έχει πολλά μηδενικά» (video)

Θύμα φάρσας η Τσιμτσιλή: Της είπαν ότι μίλαγε με τον Acun και το πίστεψε (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:33