search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 13:14
MENU CLOSE

Αλμύρα: Η παραλία με τον λίγο κόσμο μία ώρα μακριά από την Αθήνα

06.07.2021 17:33
paralia-new (2)

Η Αττική κρύβει μαγικούς προορισμούς που ίσως μερικοί να τους έχουν εξερευνήσει, αλλά πάντα θα υπάρξει ακόμα ενα μέρος που μπορεί να σας εκπλήξει.

Και ειδικά αν είσαι από αυτούς που προτιμούν ένα ήσυχο κυριακάτικο μπάνιο χωρίς πολύ κόσμο, η παραλία Αλμύρα είναι το ιδανικό μέρος. Και μάλιστα μόλις μία ώρα μακριά από την Αθηνα.

Η Αλμύρα είναι μια ήσυχη παραλία κοντά στο Αλεποχώρι, μετά από τη Μαυρολίμνη. Μια απλωμένη αμμουδιά, όχι ιδιαίτερα μεγάλη, με ψιλό βότσαλο, οργανωμένη στο ένα μέρος της.

Είναι ένας πολύ όμορφος κόλπος που εκτείνεται σε μεγάλο μήκος που προσφέρει ησυχία, χωρίς συνωστισμό με άλλους λουόμενους. Εξάλλου, είναι σχετικά άγνωστη οπότε δεν συγκεντρώνεται εκεί πολύς κόσμος από την Αθήνα.

Πώς θα φτάσεις στην παραλία Αλμύρα

Η άγνωστη παραλία Αλμύρα βρίσκεται δίπλα στο χωριό Σχίνος. Η πρόσβαση προς αυτήν είναι πολύ εύκολη, αν κινηθείς παραλιακά, για μερικά χιλιόμετρα μετά το Αλεποχώρι. Λίγο πριν φτάσεις στην παραλία και ενώ θα κινείσαι στον επαρχιακό δρόμο έχεις τη δυνατότητα να δεις πανοραμικά όλη την παραλία.

Ιδανικό μέρος για μία μονοήμερη εκδρομή και γιατί όχι και για περισσότερες διακοπές.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: «Σαρώνει» τον πλανήτη η μετάλλαξη «Δέλτα», εξαπλώνεται και η «Λάμδα»

Χαϊδάρι: Η εξαφάνιση της 17χρονης Αμάντα ήταν αρπαγή – Βρέθηκε στα χέρια άντρα που την εξέδιδε

Θερμικό εξάνθημα: Προσοχή στη φλεγμονή λόγω ζέστης και ιδρώτα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 13:08