search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:00
MENU CLOSE

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οριστικά χωρίς θεατές στο Τόκιο

08.07.2021 17:19
Ποιος κορωνοϊός; - Η Χασιμότο θέλει Ολυμπιακούς Αγώνες με θεατές - Media

Οριστικά χωρίς θεατές θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο, λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων που είχε ως συνέπεια να μπει η Ιαπωνία ξανά σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης.

Μετά και επίσημη ανακοίνωση της Ταμάγιο Μαρουκάουα, υπεύθυνης Υπουργού της Ιαπωνίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οριστικοποιήθηκε η απουσία θεατών από τα γήπεδα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού τα τελευταία 24ωρα.

H απόφαση ελήφθη μετά από τη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Επιτροπής, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Τόκιο, οι αρχές της πόλης, αλλά και της κυβέρνησης της χώρας.

«Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση που έπρεπε να ληφθεί για το καλό των θεατών», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, ενώ η επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, Σέικο Χασιμότο ανέφερε:

«Είχαμε αναλάβει αυτή τη σοβαρή ευθύνη από την πρώτη ημέρα που αναβλήθηκαν οι αγώνες το 2020. Θα στηρίξουμε οποιαδήποτε μέτρα για να εξασφαλίσουμε ασφαλείς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες για τους Ιάπωνες πολίτες και όλους τους αθλητές και συμμετέχοντες».

Διαβάστε επίσης:

Προολυμπιακό: «Έσβησε» το όνειρο της Εθνικής για το Τόκιο – Συντριβή με 97-72 από την Τσεχία

«Μπλόκο» στη Βόρεια Μακεδονία, εν όψει των Ολυμπιακών του Τόκιο, ετοιμάζει η ΝΔ

Πετρούνιας: «Θα σηκώσω τη σημαία πιο ψηλά και περήφανα από ποτέ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43