search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 05:47
MENU CLOSE

Περρής για Γρηγόρη Πετράκο: «Ας πάει σε ένα νοσοκομείο να δει τους ανθρώπους» (Video)

08.07.2021 11:55
perris-petrakos-new

Έπειτα από το σκίτσο του Αρκά που παρομοιάζει τον κορωνοϊό με φωτιά και το εμβόλιο σαν τον πυροσβέστη, ο Γρηγόρης Πετράκος που έχει τοποθετηθεί πολλάκις ενάντια στο εμβόλιο κατά της Covid-19, παρενέβη με νέα ανάρτηση, κάνοντας λόγο αυτή τη φορά περί «πειραματικών σκευασμάτων».

Το θέμα συζητήθηκε στο «Πρωινό» με τους τόνους να ανεβαίνουν… Μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Περρής παρότρυνε τον Γρηγόρη Πετράκο να επισκεφθεί ένα νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστώσει αν πράγματι είναι «ακίνδυνος» ο ιός.

«Ας πάει σε ένα νοσοκομείο να δει τους ανθρώπους που είναι σαν τα κοτόπουλα και τους συγγενείς τους ή τους ίδιους αν μπορούν να μιλήσουν, που λένε μακάρι να είχα προλάβει αυτό το οποίο ζω αυτή τη στιγμή. 4 εκατομμύρια νεκροί που τους έλεγαν ηθοποιούς. Όταν βγήκαν τα πρώτα φέρετρα είπαν ότι είναι ηθοποιοί.

Το βασικό είναι ότι πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα γιατί είναι μπροστά το στρατόπεδο του θανάτου και της ζωής. Δεν υπάρχει άλλο και το επόμενο βήμα είναι μόνο η ζωή» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ιωσήφ Μαρινάκης: «Ζητώ τα βασικά από τη ζωή – Δε νιώθω ευτυχισμένος αυτή την περίοδο» (Video)

Βασίλης Μίχας: «Κινέζος ταξιτζής με δάγκωσε και μας έβαλαν μέσα»

Χρήστος Μάστορας: Ο τραγουδιστής εμβολιάστηκε με τη δεύτερη δόση και στέλνει μήνυμα στους αντιεμβολιαστές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04