search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:39
MENU CLOSE

Euro 2020: Οπαδός με μαχαίρι «Ράμπο» απειλεί φιλάθλους που για να σωθούν βάζουν τις καρέκλες στο κεφάλι τους (Video)

09.07.2021 15:54
opadoi_agglia_kareklesp-new

Οπαδός οπλισμένος με ένα τεράστιο μαχαίρι σαν εκείνο που είχε ο Ράμπο στις ταινίες του απειλεί παρέα Άγγλων φιλάθλων που για να προστατευτούν κρατάνε καρέκλες επάνω από το κεφάλι τους μην και φάνε καμία αδέσποτη μαχαιριά.


Το περιστατικό συνέβη έξω από μία παμπ στην οποία πήγε η παρέα των Άγγλων φιλάθλων να δει το παιχνίδι με τη Δανία για το Euro 2020. Όταν κάποιοι τους είδαν μέσα στην παμπ με βαμμένα τα πρόσωπα τους και με Αγγλικές σημαίες τους όρμησαν.


Μάλιστα ένας από τους επιτιθέμενους βαστούσε ένα μαχαίρι 12 ιντσών που μοιάζει με μικρό σπαθί και απειλούσε τους Άγγλους. Το παράξενο είναι ότι όλα αυτά συνέβησαν στο Κίλμπουρν μια περιοχή του βορειοδυτικού Λονδίνου.
Ο άνδρας που τραβάει το βίντεο με το κινητό του ακούγεται κάποια στιγμή να λέει στους Άγγλους οπαδούς την ώρα που τους απειλούσε ο άνδρας με το μαχαίρι, «Καλωσήρθατε στο Κίλμπουρν».

Διαβάστε επίσης:

Euro 2020: Στον τελικό του Γουέμπλεϊ τα «Τρία Λιοντάρια» – 2-1 τη Δανία (Videos)

Euro 2020: Η Εθνική Ιταλίας θα τιμήσει τη Ραφαέλα Καρά

Euro 2020: Η Αγγλία «διέλυσε» με 4-0 την Ουκρανία – Θριαμβευτική πρόκριση στους «4» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:39