search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:33
MENU CLOSE

Πανελλήνιες 2021: Βγήκαν τα αποτελέσματα στο results.it.minedu.gov.gr

09.07.2021 12:47
panelladikes_new

Τέλος στην αγωνία των μαθητών, καθώς αναρτήθηκαν μέσω του results.it.minedu.gov.gr από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων 2021.

Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα των πανελληνίων

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Παράλληλα όσοι μαθητές έκαναν τη σχετική αίτηση στο smsresults.minedu.gov.gr ενημερώθηκαν για πρώτη φορά αυτόματα με sms στο κινητό τους.

Όπως είχε ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας: «Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2021, θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους:

α) για τη βαθμολογία τους και

β) για το τμήμα ή σχολή επιτυχίας τους.»

Και φυσικά με τον παραδοσιακό τρόπο όπου τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Διαβάστε επίσης

Μαρία Κορινθίου: «Με κορόιδευαν όταν κατήγγειλα σεξουαλική παρενόχληση»

Τζανάκης: Θα φτάσουμε τα 3.000 κρούσματα την επόμενη εβδομάδα – Όλοι οι ανεμβολίαστοι θα νοσήσουν (Video)

Καιρός σήμερα: Υποχωρεί η ζέστη – Πού αναμένονται βροχοπτώσεις (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:33